Alla inlägg den 24 september 2012

Av Jeanette Harju - 24 september 2012 18:01

            Hej igen, nu kommer jag vara på bloggen på halvtid.. Om man säger så här, jag mår inte så bra psykiskt nu. Har precis flyttat klart, känner mig lite utanför och ensam, det är kanske för att det blivit en stor förändring i mitt liv, eller så kan de vara annat vad vet jag? Aja mer till vad som hänt sen senast :)


Jag har de senaste dagarna flyttat en hel del saker till nya lägenheten, Jag har haft finbesöket Anders här i byhålan Tierp, jag har träffat en gammal klasskompis, jag kom fram till att hon och jag är väldigt lika men endå så olika, hmm men nu kommer jag umgås mer med henne eftersom att vi bor max 4 minuters väg ifrån varandra ( om man går ). Jag har träffat en liten person som inte ni får veta om, har inte dennes tillåtelse att publisera denne :D men i sinom tid kanske ni får veta.


Sen så har det vart ganska lugnt, har promenerat en del eftersom jag vart deppig en tid nu, det kommer som i vågor, helknas men det går säkert över :)


sen känner jag att jag är socialt störd, för pratar inte med många, har tappat otroligt mycket kontakt med mina vänner, om dom nu ser mig som vän... har inte pratat med mina fina pojkar på en evighet, jag saknar den gamla Jeanette.. hur fan ska man få tillbaka lusten att göra något, känns som om att jag bara ligger och ruttnar bort.. Aja skit samma det blir snart bra får jag hoppas.


Bilder från senast till nu.



(bor nu i denna lägenhet..)


Jag innan jag skulle lämna av Anders på stationen och innan jag träffade Denne anonyma person ^^


Min fot efter mickis katt anföll mig ;)


Och jag i den nya lägenheten :)



Puss på er alla som fortförande är kvar :*  //Jeanette

Presentation


biggest and the best better than the rest ;D

Fråga mig

2 besvarade frågor

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Senaste inläggen

inamabilis

My work with pencil, paper and photo.

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards